Matolja och aluminiumfolie

Jag är så seg med att skriva i bloggen! Har ju totalt missat att skriva om förra helgens alla bravader.


Lördagen var solig och varm och jag, syrran, Reine och Benjamin satt ute i trädgården och solade. Först låg vi på dynor på marken, sen hämtade Reine och Benjamin upp soffan som brukar stå nere i källaren. Min blekfis till pojkvän ville öka på solbrännan lite och sprang därför in och hämtade matolja och aluminiumfolie. Så Benjamin fick uppdraget att smörja in Reine i oljan. Det blev kladdigt och gött! Sen fäste Reine aluminiumfolie i kalsongerna, så det blev som en kjol, och snurrade även till en fin hatt på huvudet. Inte långt därefter var vi alla klädda i aluminiumplagg.


 
 

Benjamin smörjer glatt in Reine med.. matolja!?

 

Sötisen med sin aluminium-piratmössa

 



På lördagskvällen blev det FEST! Först grillade vi lite, och festade till det lite här hemma. Sedan drog vi till Uffes studio i stan och festade vidare.


Jag, innan kvällens partajande drog igång

  
  
  
  

Vi tog några bilder inne i studion me, men jag vet.. det är inga proffsbilder! Så då behöver ingen kommentera det! För det var onyktert och vi använde inte rätt utrystning för riktiga studiobilder. Gjorde det enbart för skojs skull!
  



På söndagen var jag och Reine bjudna på påsklunch hos Reines föräldrar, så då bjöds det på massa god mat. På kvällen grillade vi hemma hos mamma och pappa, så det blev god mat till kvällen med.



På måndagen hade vi lite besök och bara chillade ute i trädgården i det soliga vädret. Satte på grillen och myste. Vi ställde ut alla solstolar som fanns, plus soffan nere i källaren, och "byggde" dessutom ett eget bord av stenplattor och nån gammal bordsskiva. Sen backade Reine ut bilen i trädgården, så vi kunde dunka lite musik, eftersom Benjamins dator inte var samarbetsvillig just denna dag.


Här ser man vårat egettillverkade bord

  
  
  

Reine backade in bilen i trädgården för att dunka lite musik


När det var dax att plocka iordning var Benjamin lite lat, och KLUMPIG, så han kastade in ketschupflaskan genom fönstret, vilket givetvis ledde till att ketschup hade skvätts ut över hela hans köksgolv. Bra där Benjamin! Haha, näe men det var ganska kul, så vi lekte lite som synes på bilderna.

  

En kul helg vare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0