Våffeldagen

Idag har varit en bra dag!

Började med att cykla in till stan för att checka in lite details till min outfit på lördag, då det blir fest här hemma. Jag fyller ju år på söndag, så då blev det ju väl passande att fira det med ferre på lördagen. Så inget sjungande för mig förrns efter 12-slaget, okej!? :)

Jag och Reine hittade i alla fall en fin klänning igår, som inhandlades och kommer användas på lördag.


Efter att ha varit på stan kom jag hem och klippte min älsklings hår. Det märks att det var första gången jag nånsin klippte nån, haha! Klippte bara mer och mer och mer och ännu lite mer, så det blev jättekort till slut. Var inte direkt meningen. Hade lika gärna kunnat rakat av allt med en rakapparat istället. Men man lär sig av sina misstag, så nästa gång kanske jag är bättre på't. Lite vax i håret på'n, så ordnar det sig nog. Undrar om man vågar överlåta hårsaxen till Reine, så han får klippa mig med! En annan gång kanske! Haha!


Senare denna dag gjorde jag hemmagjorda våfflor, eftersom det är Våffeldagen idag. Då är ju våfflor ett måste! Vet inte varför man har en våffeldag? Likaså Kanelbullens dag? Finns det någon historia bakom dessa dagar, eller vad det bara någon rolig prick som tyckte det var en rolig grej att införskaffa dessa dagar?
Hur som helst satt jag, Reine och Benjamin och frossade våfflor sådär på kvällskvisten. Smaskigt vare!



Dagens:
+ Goda våfflor!
- Hittade inte riktigt vad jag var ute efter på stan idag

Vår

Hur underbart är det inte att solen kikat fram nu flera dagar i rad? Känns verkligen som att våren är på väg på riktigt nu. Men vad jag sett enligt prognoserna, så kommer inte solen skina mycket mer under dagarna som kommer, viket är synd.

  

Jag mår mycket bättre av när solen skiner. Finner mer energi då och känner mer hopp om att allt kommer ordna sig till slut. Jättehärlig känsla, som inte upplevs allt för ofta.

Men idag mår jag utmärkt! Spelar musik här hemma, så det dånar om det och dansar omkring för mig själv. Måste ju vara ett gott tecken! Haha. Synd bara att solen gick i moln, men det skulle ju snart blivit mörkt ute i vilket fall, så vad gör det!

 


Ser fram emot att titta på premiären av Robinson ikväll med. Ska bli riktigt spännande att se vad Tv4 kan åstadkomma utav detta! Känner på mig att programmet kommer se helt annorlunda ut jämfört med de gamla programmet svt skapade. Klockan 20.00 sitter jag bänkad framför teven.



Dagens:
+ Älskar solen!
-  Solariumet var ur funktion när jag skulle sola idag

Lonely


Fotograf: Jag själv (självutlösaren)   På bilden: Jag själv



Den här bilden tycker jag förklarar väldigt bra hur jag känt mig på sistonne, eller egentligen under en lång lång tid.

Livet är inte en dans på rosor, det vet väl alla!
Men jag känner ibland att jag skulle vilja ha någon att prata med om livets alla bekymmer. Jag har min Reine, som jag alltid kan prata med om allt och som alltid gör sitt bästa för att jag ska må bra. Underbarare pojkvän finns inte! Jag uppskattar honom väldigt mycket, och vet inte vad jag skulle vara idag utan honom.

Men att ha en pojkvän att anförto sig åt, och ingen annan, räcker inte alltid till. Vill ha någon mer i min närhet som jag kan lita på till 100%, som alltid finns där och stöttar mig när jag behöver det. Någon som kan dra upp mig från botten, dit jag sjunker då och då, och istället skänka mig glädje och ett gott skratt. Någon som kan ägna ett par minuter på att lyssna på mitt pladder om mina problem, och faktiskt lyssna och bry sig. Någon som litar på mig till 100% och delar med sig av sina tankar, känslor och problem och vågar prata med mig om dom, utan att avfärda mig. Någon som får mig att må bra..

..en riktig vän!

Visst har jag vänner som ställer upp, och jag älskar er. Vill till och med skriva att JAG ÄLSKAR ER, med stora bokstäver! För de vänner som faktiskt ställer upp är guld värda.  Så jag är hemskt tacksam att ni finns! Problemet är väl att jag inte kommit nån av er riktigt nära. Har väl lite problem med att kunna lita på mina vänner till hundra procent med, i och med incidenten för ett par år sedan, då min gamla bästa kompis svek mig ordentligt. Trodde jag kunde lita på henne, men där hade jag fel. Så efter det har jag haft svårt att komma någon riktigt nära, men jag lovar, jag försöker. Jag försöker mer än någon kanske anar.


Stor kram till alla mina vänner som faktiskt, vetande eller ovetande om att ni faktiskt gjort det, gett mig en knuff framåt här i livet!

Tack för att ni finns!


Gym och Jympa

Heeej allihopa!
Jag vet.. jag har varit jättedålig på att uppdatera min blogg. Har varit lite seg nu ett tag och inte orkat skriva. Ska försöka bättra mig på detta!

Som jag skrivit i tidigare inlägg så är jag sjukt pepp på att börja träna igen. Nu ska det bli av! Ska köpa mig både gym- och jympakortFriskis & Svettis så snart som möjligt är det tänkt. Gymma vill jag kunna göra för att forma kroppen och för att man kan gå till gymmet vilken tid som nu passar en, plus att jag kanske ska bygga på mina muskler lite, så jag blir stor och stark! Inte riiiiiiiiiktigt lika stor som den här mannen dock! ;)



Jympa vill jag träna för att jag tycker det är kul helt enkelt. Det är väldigt skoj att röra sig massor till bra musik, och jympan innhehåller ju både kondition och styrka, vilket jag tycker är bra. Sen har jag ju lovat mig själv att prova på Ki/box också, men helst skulle jag ju vilja dra med mig nån träningskamrat på detta. Inte gå dit själv, för det verkar läskigt!

På gymmet vore ju också kul om man hade nån kompis att träna tillsammans med, så man kan peppa varandra. Nu vill ju Reine och Edin att jag ska träna med dom, men jag kan ju inte gå in på samma nivå som dom. Jag är inte lika stark som dom och jag känner mig OTRÄNAD! Så det vore trevligt med en tjejkompis att träna med. Ingen som känner sig manad???



Gym- och jympakort inhandlas troligtvis senare i veckan eller nästa vecka! Så känner någon sig manad att gå och träna tillsammans med mig, säg gärna till!

Snart är det dax.. laddar inför ett kämpigt år!


Dagens:
+ Älsklingen har varit underbart gosig idag
- Börjar falla tillbaka in i en dålig dygnsrytm igen. Detta ska gensat försöka åtgärdas!

1½ år!

1½ år med dig Reine!



Grattis till oss!

Älskar dig hjärtat!

Saknad

Saknar dig gumman!



...ville bara påminna dig om det, så du inte glömmer! ^^

...Men snart ses vi igen! Om drygt en månad!

RSS 2.0