Födelsedagsfest


Födelsedagsfest för älsklingen som fyller 22 år den 19/1


I lördags kväll var det fääääst här hemma. Alltid trevligt tycker jag, även om kvällen inte enbart bestod av trevligheter.. men men, äre fest så är det! Då får man räkna med att det kan gå lite snett. Var ju lite tvister mellan folket hit och dit, men jag hoppas alla hade trevligt ändå. Jag hade jättetrevligt större delen av kvällen/natten i vilket fall. Vi drog igång festandet runt 18.00 och höll på till nästan 06.00 på morgonen. Ja, dom som orkade vara kvar o festa så länge alltså.


           


Hade väl räknat med vissa människor, som inte dök upp. Vissa pga sjukdom och vissa pga okänd orsak. Men lika gla' är väl jag för det. Finns ju dom som aldrig tackar nej och alltid kommer med ett sjudundrande partyhumör vilket betyder massor. Älskar er partyfolket!


                   


Lite tråkigt att det gick sönder så mycket grejer under den här kvällen. Det brukar det vanligtvis inte göra. Det var inga dyra grejer eller så, och personen som lyckades med detta har ersatt oss på ett rättvist sätt, så det är glömt och förlåtet.


            


..Så denna söndag har till mestadels bestått av att städa städa städa här hemma. Det är förjävligt hur stökigt det blir efter en fest. Speciellt när 4-5 glas tappats i golvet, så det är glassplitter överallt. Och en jävla massa burkar och flaskor och skit. Kan ju även tycka att dom som slänger snus omkring sig kan bättra sig i fortsättningen! Det är INTE fräscht!


Jaja.. inte ska man klaga för mycket. Hade ju skitkul igår! Bra folk som alltid.
Utan er, ingen fest!



Dagens:
+ Härlig myspys kväll med älsklingen
- Allt städande efter festen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0